ADP: Ontspannen aan de slag

Wat een geweldige start van 2018! ADP Nederland begon als eerste grote klant van Yoga Met Tess dit jaar met bedrijfsyoga en ontspanningssessies. ADP wil graag dat medewerkers zich gezonder, bewuster en meer ontspannen voelen op het werk. Het is mij een waar genoegen deze sessies te mogen geven voor zo’n vooruitstrevende organisatie. Dit is ook een fantastische ontwikkeling voor het opzetten van bedrijfsyoga.

Opladen en loslaten

Het idee om gedurende de drukste periode van het jaar de medewerkers van ADP ontspanningssessies aan te bieden tijdens de lunchpauze sloeg direct aan. Zo kun je er aan bijdragen dat medewerkers de hoge werkdruk even los kunnen laten en zich kunnen opladen voor het tweede gedeelte van de werkdag. Dat werkt als volgt: ontspanningssessies zorgen ervoor dat je je bewust wordt van eventuele spanning. Vervolgens krijg je de juiste ‘tools’ aangereikt om hiermee om te gaan. Ook leer je in deze sessies allerlei tips en trucs om toe te passen in stressvolle situaties gedurende de werkdag. Een ontspannen gevoel tijdens het werk zorgt ook voor een verhoogd gevoel van blijdschap en geluk, zowel op het werk als thuis.

Opbouwen en ontspannen

Naast de ontspanningssessies in de lunchpauze zal er ook eenmaal per week een sessie bedrijfsyoga worden gegeven als afsluiting van de werkdag. Dit wordt een fijne yogales, geschikt voor zowel starters als de meer ervaren yogi’s.

Deze les is speciaal ontwikkeld voor kantoortijgers en bureaustoelracers, ofwel mensen die de hele dag zitten. We bouwen langzaam op, zodat de spieren kunnen wennen aan de bewegingen. De houdingen zijn bedoeld om bewust te worden van het lichaam, spieren en gewrichten soepel en sterk te maken en het hoofd helemaal leeg. Ontspannen genieten dus!

Al met al een geweldige ontwikkeling voor zowel de medewerkers van ADP als voor Yoga Met Tess. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor deze kans en het vertrouwen dat ADP mij deze opdracht gunt. We gaan ‘keihard ontspannen’ het nieuwe jaar in!