fbpx

Bedrijfsyoga

mindful-werken-rotterdam

Yoga op uw bedrijfslocatie

Wij helpen uw medewerkers weer zen te worden. Mensen met zittend werk bewegen vaak te weinig. Veel mensen hebben eenmaal thuis geen zin meer om de deur uit te gaan. Daarnaast hebben mensen soms last van een te hoge werkdruk en stress. Om hierop in te spelen en de drempel te verlagen geven wij yogales op uw bedrijfslocatie.

Onze liefde voor yoga willen wij graag delen met uw collega’s. Zodat we samen kunnen werken aan een fijnere werksfeer en maatschappij waar meer ruimte is voor begrip, ontspanning en vooral jezelf zijn.

yoga-met-tess-adp-capelle

Waarom Yoga op het werk?

Geestelijke ziektes als burn-out en depressie, maar ook lichamelijke klachten als stijve gewrichten, hernia, rugklachten, rsi, diabetes type 2 worden veroorzaakt door een ongezonde en inactieve leefstijl. Weinig bewegen in combinatie met stress en/of hoge werkdruk veroorzaken een disbalans in het lichaam. En dat proberen wij te voorkomen met yoga.  Niet alleen preventief door te bewegen d.m.v. yoga oefeningen, maar ook door meditatie en bewustwordingsoefeningen. Zo stimuleren we lichaam en geest.

Uw collega’s voelen zich gelukkiger door het in groepsverband volgen van deze yoga- en meditatieoefeningen. U zult ervaren dat het de werksfeer verbetert. Wij helpen u en uw collega’s om beter te leren luisteren naar hun gevoel, waardoor piekergedachten verminderen. Door bewustwording ontstaat er ruimte voor creativiteit en hierdoor kan iedere collega zijn of haar  capaciteiten optimaal benutten. Dit is goed voor uw collega, uzelf en uw hele team. Want wie zich lekker in zijn vel voelt, presteert beter en is minder vaak ziek.

yoga-op-de-werkvloer-rotterdam

In het kort:

  • yogalessen en meditatie.
  • op locatie bij uw bedrijf.
  • vanaf 4 personen mogelijk.
  • vanaf 12 euro pp/sessie.